Robert fietst voor Water for Life

Robert Snijders

( Lid van team: Fietsen voor Water for Life )

van totaal € 300 (186%)

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Water for Life, fiets ik op woensdag 23 september van huis naar kantoor (en ook weer terug). Niet zo maar een afstand, maar in totaal ca. 165 kilometer! Mijn doel is om minimaal EUR 300 in te zamelen! Wie support mij? Alvast bedankt!!

Wereldwijd hebben nog steeds 884 miljoen mensen geen toegang tot drinkwater en zelfs 2,4 miljard mensen geen toegang tot goede sanitaire voorzieningen. Stichting Water for Life is in 2004 opgericht op initiatief van Nederlandse drinkwaterbedrijven. Via Water for Life kunt u bijdragen, zodat wij ook voor mensen in arme wijken in met name Afrika en Azië duurzame toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen kunnen realiseren.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.