Fietsen naar bron Maas voor WfL

harm van donk

( Lid van team: 24 uur fietsen naar de bron )

van totaal € 500 (218%)

Komende 22 juni ga ik 24uur lang fietsen met 8 collega's van Evides Waterbedrijf, in estafette-vorm met 2 teams. Daarbij hebben we twee doelen: we vragen aandacht voor een schone Maas (de bron van het Evides drinkwater) en we willen geld inzamelen voor Water for Life.

Stichting Water for Life is in 2004 opgericht omdat Nederlandse kraanwatergebruikers écht een verschil kunnen maken voor iedereen wereldwijd zonder toegang tot goed drinkwater en sanitatie. Daarvoor zetten de Nederlandse waterbedrijven zich in. Water for Life wil bewustwording creëren bij haar klanten en samen fondsen werven. Met deze fondsen realiseren wij voor mensen in arme wijken duurzame toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen. Voor meer info kijk op: www.waterforlife.nl.

Daarnaast vragen we dus aandacht voor een schone Maas. De Maas is onze voornaamste waterbron, en daarom is het van groot belang dat het water in de Maas van goede kwaliteit blijft. Voor meer info kan je kijken op: https://lnkd.in/e2xm53xy of www.riwa-maas.org.

Hoe gaan we de estafette dan doen? We vormen 2 teams van 4 en 5 personen, die om de beurt een etappe van circa 90km fietsen. We beginnen om 00:00, vlakbij ons innamepunt bij de Biesbosch, en rijden tot de volgende avond 00:00. We hopen zo’n ruime 600km ver te komen (gemiddeld 25km/u) en daarmee de plaats Verdun in Noord-Frankrijk te halen.

Wil je ons sponsoren en ons volgen? Dat kan!
https://lnkd.in/eMvamABj of via onze teampagina: https://lnkd.in/euj2gda2
Je kan hier een bijdrage doen (alle beetje helpen!) en een motiverend berichtje achterlaten.
Ook kudos op de dag zelf helpen natuurlijk!