F

Fietsen voor Water for Life

#ikzetkraanwateropdekaart #waterforlife
van totaal € 1.300 (142%)

In Nederland is toegang tot schoon kraanwater erg vanzelfsprekend. Ook komen er op straat steeds meer tappunten om gratis je fles water te vullen. Op dit moment zijn er al ruim 1.700 tappunten door heel Nederland. Helaas hebben wereldwijd nog steeds 884 miljoen mensen geen toegang tot kraanwater! Daarom vinden wij het tijd om voor 23 september, op Nationale Kraanwaterdag,  Kraanwater letterlijk op de kaart te zetten!


Ons doel: geld ophalen door kraanwater op de kaart te zetten!
Help je mee kraanwater op de kaart te zetten? Fiets dan voor 23 september een fietsroute langs zoveel mogelijk watertappunten bij jou in de buurt! Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen hun gefietste route met selfie met een van de watertappunten van hun route delen op Social Media met #ikzetkraanwateropdekaart #waterforlife Zo zetten we samen kraanwater letterlijk op de kaart!

Water for Life
Samen met alle deelnemers zamelen we geld in voor Water for Life. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat ook mensen in ontwikkelingslanden toegang krijgen tot kraanwater! Met 18 euro kan Water for Life al 1 iemand helpen aan kraanwater. Op 23 september is de actie afgelopen, want op deze dag is het kraanwaterdag in Nederland. Doe je ook mee?


Hoe kan ik meedoen?
Meedoen kan door A, B en/of C:

A. Doneren: doneer direct en sponsor één van onze teamleden!
B. Fietsen:

  • Doneer €18
  • Kijk op https://drinkwaterkaart.nl/ en maak een fietsroute langs zoveel mogelijk watertappunten bij jou in de buurt! Of download onze route van 45 km! Deze start bij het watertappunt op het Jaarbeursplein Klik hier
  • Stap op je fiets
  • Deel je gefietste route met een foto van een kraanwatertappunt op Social Media met #ikzetkraanwateropdekaart #waterforlife
  • Vraag je vrienden/familie/ collega's om ook mee te doen 

C. Laat je sponsoren

  • Word lid van ons team en maak je eigen actie pagina aan
  • Laat je sponsoren
  • En roep zoveel mogelijk mensen op ook mee te fietsen en natuurlijk te doneren!

Resultaat
Op 23 september is het kraanwaterdag en hopen we dat zoveel mogelijk mensen drinkwater op de kaart hebben gezet. Help jij mee om kraanwater op de kaart te zetten?? Doneer dan snel en stap op de fiets!