Eva & Emma fietsen voor Water for Life

Eva & Emma

( Lid van team: Fietsen voor Water for Life )

van totaal € 500 (142%)

#ikzetkraanwateropdekaart 

23 september is het Nationale kraanwaterdag. Maar wereldwijd hebben nog steeds 884 miljoen mensen geen toegang tot kraanwater: daarom willen wij kraanwater op de kaart te zetten!

Hoe werkt het? 
Doneer, fiets of sponsor ons voor 23 september deel dit via Social Media met #ikzetkraanwateropdekaart #waterforlife Zo zetten we samen kraanwater letterlijk op de kaart! 

Op 23 september is de actie afgelopen, want op deze dag is het kraanwaterdag in Nederland.

Hoe kan ik meedoen? 

  • Sponsor ons!
  • Fiets mee!:
    • Kijk op https://drinkwaterkaart.nl/ en maak een fietsroute langs zoveel mogelijk watertappunten bij jou in de buurt! Of download onze route van 45 km! Deze start bij het watertappunt op het Jaarbeursplein Klik hier 
    • Stap op je fiets 
    • Deel je gefietste route met een foto van een kraanwatertappunt op Social Media met #ikzetkraanwateropdekaart #waterforlife 
  • Vraag je vrienden/familie/ collega's om ook mee te doen 

 Help jij mee om kraanwater op de kaart te zetten?? Doneer dan snel en stap op de fiets! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.